Aspirant bestuurslid

Aspirant bestuurslid

Structureel werk · 1 uur/week
Bouwhuishorst 23, 7531 EZ Enschede, Nederland
BestuurCoördineren
Natuur & Milieu
1 plaats over.
Activiteit Delen
IVN Enschede
#48705
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/IVN-Enschede/activiteiten/Aspirant-bestuurslid/48705 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Versterking van bestuur gezocht.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken iemand die ons bestuur, bestaande uit voorzitter, secretaris, penningmeester en nog één lid kan versterken en mogelijk na een inwerkperiode één van de al langer zittende bestuursleden vervangen. Er wordt ongeveer eens in de 6 weken een ca 2 uur durende bestuursvergadering georganiseerd. Soms wonen bestuursleden provinciale of landelijke IVN bijeenkomsten bij, of bijeenkomsten met andere (natuur-) organisaties. Ook zijn er geregeld buiten de vergaderingen om taken te verrichten voor bestuursleden.

Gewenst: enige belangstelling voor de natuur, digitale vaardigheden en wat bestuurlijke ervaring. Welke taak de nieuwe bestuurder het best op zich kan nemen kan in overleg vastgesteld worden.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over IVN Enschede

De afdeling Enschede van het IVN is één van de ca. 170 afdelingen in Nederland. Momenteel telt onze afdeling zo'n 95 leden en huisgenootleden, die zich naar vermogen actief inzetten voor de werkzaamheden binnen de afdeling.
Naast onze natuur-educatieve werkzaamheden voor het publiek, de schooljeugd en andere groepen organiseren we ook geregeld wandelingen en informatieve avonden voor onze leden en donateurs.
Bovendien is er jaarlijks een uitstapje. Donateurs en leden ontvangen vier maal per jaar het afdelingsblad “Gidsengids”. Leden krijgen ook elk kwartaal het landelijke blad “Mens en Natuur”.