Skip Sidebar
IVN Enschede

IVN Enschede

Non-profit

Over ons

De afdeling Enschede van het IVN is één van de ca. 170 afdelingen in Nederland. Momenteel telt onze afdeling zo'n 95 leden en huisgenootleden, die zich naar vermogen actief inzetten voor de ...

Natuur & MilieuOnderwijs
Deel
Redactielid Gidsengids, het afdelingsblad van IVN Enschede

Redactielid Gidsengids, het afdelingsblad van IVN Enschede

Structureel werk · 0–9 uur/week
Flexibele locatie
Lezen & schrijvenComputer
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
IVN Enschede
#48716
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/IVN-Enschede/activiteiten/Redactielid-Gidsengids-het-afdelingsblad-van-IVN-Enschede/48716 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Viermaal per jaar werk je samen met andere redactieleden aan de totstandkoming van ons prachtige afdelingsblad de Gidsengids.

Uitgebreide omschrijving

De Gidsengids is een informatief kwartaalblad, dat wordt uitgegeven door en voor de leden en donateurs van IVN Enschede. Dit blad wordt gemaakt door vrijwilligers met gebruikmaking van een computerprogramma van Editoo. Voor dit blad zijn we altijd op zoek naar leuke en informatieve artikelen, foto’s en dergelijke, die raken aan dat waar IVN voor staat: natuurbeleving, natuureducatie en natuurbehoud. En dan vooral gericht op de omgeving waarin wij wonen. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die ons redactieteam wil komen versterken. Heb je gevoel voor de Nederlandse taal, ben je creatief, kun je met een computer omgaan, heb je hart voor de natuur én vind je het leuk om anderen daar ook van te laten genieten? Dan ben jij wellicht geknipt voor deze functie.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over IVN Enschede

De afdeling Enschede van het IVN is één van de ca. 170 afdelingen in Nederland. Momenteel telt onze afdeling zo'n 95 leden en huisgenootleden, die zich naar vermogen actief inzetten voor de werkzaamheden binnen de afdeling.
Naast onze natuur-educatieve werkzaamheden voor het publiek, de schooljeugd en andere groepen organiseren we ook geregeld wandelingen en informatieve avonden voor onze leden en donateurs.
Bovendien is er jaarlijks een uitstapje. Donateurs en leden ontvangen vier maal per jaar het afdelingsblad “Gidsengids”. Leden krijgen ook elk kwartaal het landelijke blad “Mens en Natuur”.