Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 1 jan 2019
Het Bijvank 260 7544DB Enschede
Buurt & omgevingArmoedebestrijding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Leger des Heils
#21710
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Leger-des-Heils1/activiteiten/Activiteitenbegeleider/21710 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Lijkt het jou leuk om met onze bewoners creatieve activiteiten te doen in de beschermde woonvorm waar zij wonen? Tekenen, boetseren, bloemschikken noem maar op. In samenspraak met de bewoners kun je uitzoeken wat hen en jou leuk lijkt. In deze vrijwilligersfunctie heb je de mogelijkheid om mee te bouwen aan een meer sociale samenleving waarin we omzien naar elkaar. Afdelingsinformatie Huis & Haard Het Bijvanck in Enschede-Zuid is een beschermde woonvorm voor mannen en vrouwen die 24-uurs opvang en hulpverlening nodig hebben. In de benadering van onze cliënten gaan wij samen met hen op zoek naar wat zij wél kunnen. Tegelijk houden we rekening met hun kwetsbaarheid die in veel gevallen samenhangt met psychosociale problematiek of een behoefte aan verzorging. Ons doel in de begeleiding is herstel van het gewone leven waarin persoonlijke ontwikkeling, gesubsidieerd werk, vrijetijdsbesteding, sociale contacten en zingeving een belangrijke rol spelen. Functie-eisen: Wij vragen: je bent betrouwbaar en hebt affiniteit met de doelgroep je vindt het leuk om contact te hebben met mensen je bent minimaal 18 jaar, je bent zelfstandig en stabiel je hebt respect voor de doelstelling van het Leger des Heils je woont bij voorkeur in de omgeving van Enschede

Opleidingsvereiste

Dit krijg je ervoor terug

Je draait volwaardig mee in een professionele zorginstelling en in een team van leuke collega’s je bent WA- verzekerd tijdens de uren vrijwillige inzet een gezellig en sociaal moment waarin je meelevende gesprekken kunt voeren met mensen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Leger des Heils

Het Leger des Heils is vooral bekend als een sociaal-maatschappelijke organisatie, maar het is in eerste plaats een kerkgenootschap. Korps Enschede maakt deel uit van dat kerkgenootschap.

Leger des Heils Korps Enschede kent vele activiteiten. Voor elke persoon of behoefte hebben we wel iets te bieden.
Hierbij valt te denken aan samenkomsten, een kledingwinkel, een warme maaltijd en/of hulp bij de financiële administratie.