Skip Sidebar

Over ons

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en ...

Kunst & cultuur
Deel
Coördinator Plakploeg

Coördinator Plakploeg

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#65833
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Coordinator-Plakploeg/65833 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als coördinator houd je je o.a. bezig met het maken van roosters en het bijhouden van de voorraden

Uitgebreide omschrijving

Voor De Muziekbank zoeken wij een enthousiaste en sociale Coördinator voor de plakploeg. Je vindt het leuk om in een gezellig team te werken en hebt affiniteit met muziek. Je zorgt er voor dat de plakploeg aan het werk kan! Door jouw begeleiding kunnen de vrijwilligers zich individueel ontwikkelen.


Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Muziekbank Enschede > Coördinator Plakploeg

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.