Coördinator baliemedewerkers

Coördinator baliemedewerkers

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#66088
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Coordinator-baliemedewerkers/66088 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om mensen aan te sturen? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en meld je aan!

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om onze baliemedewerkers aan te sturen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een coördinator voor baliemedewerkers. Aan de balie worden materialen ingeleverd en uitgeleend, mensen komen met vragen en de baliemedewerker is daarbij het aanspreekpunt. Spreekt dit jou aan? Reageer dan op deze vacature!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.