Skip Sidebar

Over ons

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en ...

Kunst & cultuur
Deel
Medewerker Donaties

Medewerker Donaties

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#65841
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Medewerker-Donaties/65841 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om een gedoneerde collectie bij mensen thuis op te halen en uit te zoeken? Lees dan verder voor meer informatie!

Uitgebreide omschrijving

Als medewerker donaties ga je bij mensen langs om donaties op te halen. Dit kunnen allerlei producten zijn die interessant zijn voor De Muziekbank. De contactpersoon Donaties bij De Muziekbank heeft al contact gehad en jij haalt de donaties op en zoekt het uit. Donaties kunnen om allerlei redenen gedaan worden en daarom is het belangrijk dat je je aan de situatie kunt aanpassen. Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Neem dan nu contact met ons op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.