Plakploeg: Printen kraskaarten

Plakploeg: Printen kraskaarten

Structureel werk · 1–4 uur/week
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Muziek
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#54291
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Plakploeg-Printen-kraskaarten/54291 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Controleren van nieuwe inschrijvingen, toevoegen van exemplaren aan de collectie en genereren van kraskaarten.

Uitgebreide omschrijving

De plakploeg zoekt een leuke vrijwilliger om te helpen bij het controleren van nieuwe inschrijvingen, toevoegen van exemplaren aan de collectie en genereren van kraskaarten. De werkdagen zijn op dinsdag- en/of woensdagochtend. Je word ingewerkt door een collega en werkt samen met Frauke.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.