Coördinator Opleidingen (vrijwillig)

Coördinator Opleidingen (vrijwillig)

Structureel werk · Flexibele uren
Deurningerstraat 209, 7522 CB Enschede, Nederland
OnderwijsCoördinerenMarketing & CommunicatieHulpverlening
Buurt & omgevingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorg
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis District Twente
#54754
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rode-Kruis-District-Twente/activiteiten/Coordinator-Opleidingen-vrijwillig/54754 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als coördinator Opleidingen maak je een jaarplan voor de diverse (herhalings-)cursussen binnen de Evenementenhulp van jouw locatie.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij de spin in het web van vrijwilligers en opleidingen?

. Je organiseert de cursussen, je regelt instructeurs, het cursusmateriaal en de lesruimte. Je houdt de cursusadministratie bij en verwerkt de gegevens. Daarnaast ben je vraagbaak voor de vrijwilligers m.b.t. de opleidingsmogelijkheden en registreer en signaleer je de geldigheid van diploma’s en aantekeningen van de hulpverleners. Je hebt contact met de instructeurs, overige coördinatoren en jouw collega’s bij andere afdelingen. Kijk op ons Youtube kanaal voor een filmpje over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis!


Wat krijg jij?

· Een uitdagende functie waarin je je organisatorische kwaliteiten verder kan ontwikkelen;

· De kans om ervaring op te doen met EHBO opleidingen en verdiepingscursussen bij het Rode Kruis als maatschappelijk relevante Noodhulp organisatie;

· Voldoening en zichtbare resultaten van jouw bijdrage;

· Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers.


Wat vragen wij?

· Je bent een kei in plannen en organiseren en hebt bij voorkeur administratieve ervaring;

· Je hebt belangstelling voor of ervaring met EHBO gerelateerde opleidingen/cursussen;

· Je bent sociaal en communicatief vaardig;

· Je woont bij voorkeur in Enschede of directe omgeving;

· Je onderschrijft de 7 grondbeginselen van het Rode Kruis.

Geïnteresseerd?

Vragen over deze vrijwilligersfunctie kun je stellen aan René Mebius, districtsmanager Twente, Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV en motivatie op.


Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Het Rode Kruis wil graag zoveel mogelijk mensen een EHBO-cursus laten volgen. We gebruiken hiervoor een eigen lesmethode en deelnemers ontvangen een Europees erkend certificaat. Voor meer informatie kijk op onze site.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis District Twente