Skip Sidebar

Over ons

EHBO, Noodhulp en evenementenhulp

Buurt & omgevingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorg
Deel
Districtscoördinator Logistiek

Districtscoördinator Logistiek

Structureel werk · 4–5 uur/week · Start vanaf 11 mei 2019
Blekerstraat 81 7513 DT Enschede
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis District Twente
#21542
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rode-Kruis-District-Twente/activiteiten/Districtscoordinator-Logistiek/21542 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij goed in logistieke processen? Als DC Logistiek maak je een inventarisatie van de beschikbare materialen in het district Twente voor evenementen en de opbouw van posten. Je beheert het districtsdepot in Almelo en zorgt voor doorstroming en aanvulling van de aanwezige materialen, waaronder ook EHBO materialen. Uiteraard ben je op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften voor uiteenlopende producten en houd je toezicht op de naleving hiervan. Je werkt nauw samen met de coördinatoren Evenementenhulp. Ook instrueer je de vrijwilligers over het gebruik en onderhoud van het materiaal. Je denkt mee en adviseert het bestuur over de aanschaf van materialen en de verbetering van de logistieke processen binnen het district.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, HAVO

Dit krijg je ervoor terug

Wat krijg jij? · Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je je kwaliteiten verder kan ontwikkelen · Een uitbreiding van je netwerk door samenwerking met vele enthousiaste vrijwilligers · Voldoening, plezier en zichtbare resultaten van je inzet voor het werk van Rode Kruis · Een kijkje achter de schermen bij veel verschillende evenementen · Vergoeding gemaakte kosten en kilometers

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis District Twente