Skip Sidebar

Over ons

EHBO, Noodhulp en evenementenhulp

Buurt & omgevingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorg
Deel
Vrijwilliger Communicatie

Vrijwilliger Communicatie

Structureel werk · 2–6 uur/week
Vanuit huis
Marketing & Communicatie
Buurt & omgevingZorg
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis District Twente
#65673
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rode-Kruis-District-Twente/activiteiten/Vrijwilliger-Communicatie/65673 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij verstand van communicatie, ben je creatief en durf je initiatief te nemen in het verder verbeteren van de communicatie in Overijssel?

Uitgebreide omschrijving

Kun jij begrijpelijke en aantrekkelijke teksten schrijven voor onze website, nieuwsbrieven en social media kanalen? Wil je bijdragen aan een professioneel en uniform communicatieproces met als doel het Rode Kruis in Overijssel goed op de kaart te zetten en te houden? Dan zoeken we jou! Wij bieden:

· Een flexibele en zelfstandige vrijwilligersfunctie vanuit huis

· Een goed gevoel, want je draagt bij aan het werk van het Rode Kruis

· Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers, verzekering tijdens de uitvoering van je werkzaamheden voor het Rode Kruis

We vragen van jou:

· MBO+ werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van communicatie

· Sterk in het schrijven van begrijpelijke en pakkende teksten

· Ervaring met Mailchimp is een pré

· Een creatieve enthousiaste persoonlijkheid

· Flexibiliteit in je tijd (2 tot 6 uur per week beschikbaar)

· Bereidheid om je voor langere tijd als vrijwilliger in te zetten voor het Rode Kruis

· Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis (menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid)

· Je woont bij voorkeur in Overijssel.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen Buenk, coördinator communicatie.

Gebruik de knop ‘Solliciteer nu’ als je direct wilt solliciteren.

Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruit zetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Ook internationaal bieden wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn of slachtoffer van een natuurramp of crisis, integrale humanitaire hulp. Help jij ons mee?

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis District Twente