Gastvrouw bij de Inspirerende Ontmoeting SIVE

Gastvrouw bij de Inspirerende Ontmoeting SIVE

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 5 jun 2024
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Activiteit Delen
SIVE
#81499
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SIVE/activiteiten/Gastvrouw-bij-de-Inspirerende-Ontmoeting-SIVE/81499 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij SIVE ondersteunen gastvrouwen bij de activiteiten en staan zij bezoekers te woord

Uitgebreide omschrijving

Bij SIVE ondersteunt de gastvrouw bij de Inspirerende Ontmoeting. Elke maand op woensdag van 12.00 – 13.00 uur organiseert SIVE een Inspirerende Ontmoeting waar een inspirerende vrouw vertelt over haar drijfveren en hoe zij is gekomen waar ze nu staat. Mooie verhalen die vaak andere vrouwen inspireren om ook stappen te nemen. Bijvoorbeeld om je droom waar te maken.

De gastvrouw opent de deur van de ruimte waar de Inspirerende Ontmoeting wordt gehouden. Zij richt de ruimte in en staat bezoekers te woord. Zij zet thee koffie en thee voor de bezoekers en spreekster en ruimt af na de activiteit.


Dit is een goede instapsfunctie als je nog niet zo goed weet waar je aan de slag wilt. Ook is dit een perfecte functie als je Nederlands nog niet zo goed is.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over SIVE

SIVE is een gezellig en actief vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan allerlei activiteiten zoals taalactiviteiten, leesclubs, wandelclub, workshops, handwerkgroep en informatieve en inspirerende bijeenkomsten.

Het doel van SIVE is participatie, emancipatie en integratie van alle vrouwen in en rondom Enschede te bevorderen.
SIVE is een vrijwilligersorganisatie met ruim 50 vrijwilligers, waaronder een vrijwillig bestuur. SIVE inspireert, geeft kracht en verbindt.