Skip Sidebar

Over ons

Stichting Brug naar Werk (SBNW) zet zich in voor verschillende doelgroepen, waaronder jongeren, praktijkschoolleerlingen, schoolverlaters, mensen met autisme of aanverwante ontwikkelingsstoornis, ...

WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Deel
Creatieve en sociale vrijwilliger gezocht

Creatieve en sociale vrijwilliger gezocht

Structureel werk · 4–8 uur/week
Wolter Ten Catestraat 52, 7551 HZ Hengelo, Nederland
BegeleidingNederlandsSociaal contactKlussenTuinieren
WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Brug naar werk
#29675
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Brug-naar-werk/activiteiten/Creatieve-en-sociale-vrijwilliger-gezocht/29675 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor twee dagdelen in de week zoeken wij iemand die het leuk vindt om creatief bezig te zijn en daarmee onze deelnemers te begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

Voor ons kunstatelier zoeken wij voor twee dagdelen in de week, een vrijwilliger die het leuk vindt om creatief bezig te zijn en dat vooral samen te doen met anderen. We willen graag ons creatief project opnieuw leven in blazen om met deelnemers daar aan te slag te gaan. Denk bij deze creatieve activiteiten aan schilderen, knutselen, verven en naaien. De doelgroep met wie je zou werken, bestaat met name uit mensen die een ontwikkelingsstoornis etc. hebben.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hengelo Activiteiten > Stichting Brug naar werk > Creatieve en sociale vrijwilliger gezocht

Over Stichting Brug naar werk

Stichting Brug naar Werk (SBNW) zet zich in voor verschillende doelgroepen, waaronder jongeren, praktijkschoolleerlingen, schoolverlaters, mensen met autisme of aanverwante ontwikkelingsstoornis, deelnemers met psychische klachten, 50+, etc.
SBNW biedt mensen, die door welke reden dan ook op afstand staan tot de arbeidsmarkt, mogelijkheden nieuwe kansen te benutten. Ervaren coaches en leermeesters staan garant voor een deskundige begeleiding, inspirerend en doeltreffend, om zo je sterke kanten te ontdekken en het beste uit jezelf te halen. Ieder mens is immers uniek en talentrijk.

Ter ondersteuning van onze projecten en leerwerkplaatsen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!