Bezoekvrijwilliger

Bezoekvrijwilliger

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21435
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Bezoekvrijwilliger/21435 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Tijd: 1 keer in de 14 dagen op een avond of op de zaterdagmiddag. Functie-informatie: Bouwhuislaan 20-22 is een woongroep bestaande uit 14 cliënten. Een van de bewoners, de 67 jarige mevrouw B. zou graag wat meer aanspraak en afleiding willen hebben en zou het erg fijn vinden om een maatje/vrijwilliger te vinden waarmee ze een gezellige tijd kan hebben. Ze kan erg genieten van contacten met anderen.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden: - Een afwisselende vrijwilligersplek van 2 uur per week. - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring. - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.