Gastfamilie, E23

Gastfamilie, E23

Structureel werk · 1–2 uur/week
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21427
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Gastfamilie-E23/21427 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

J. is een man die op zoek is naar een gastfamilie. Hij zou graag 1 keer in de 14 dagen bezoek krijgen of met iemand mee naar huis gaan. J. is een actieve man die duidelijk aanwezig is. Hij fiets graag en houdt van een praatje. Hij heeft grenzen nodig en duidelijkheid. Dus wij vragen een vrijwilliger die ervaring heeft met mensen met een verstandelijke handicap en gedragsproblematiek. Wat wij vragen: -U kunt rustig en duidelijk met mensen omgaan. -U hebt ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. -U bent van protestants christelijke huize -U bent voor langere tijd beschikbaar -Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden: -Een uitdagende vrijwilligersplek van 3 uur per 2 weken. -Volop waardering en een onbetaalbare ervaring -Een WA en ongevallen verzekering. -Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. -Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering -Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.