PRESENTATOR BOOM TV, E39

PRESENTATOR BOOM TV, E39

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
Programmeren
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21429
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/PRESENTATOR-BOOM-TV-E39/21429 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Presenteren van een themaprogramma tijdens de uitzending van BOOM TV.

Uitgebreide omschrijving

BOOMTV is een intern televisie programma gemaakt voor en met cliënten door vrijwilligers. Elke donderdagavond is er een uitzending van 18.30 uur tot 21.00 uur in onze eigen studio een uitzending, waarvan van 18.30 uur tot 20.00 uur live. In ons team van ongeveer 25 vrijwilligers zijn de volgende functies te verdelen. Geluidstechnicus, Beeld/Iicht-regisseur, cameraman/vrouw, het bedienen van een studiocamera en/of het maken van opnamen in en rond het Bouwhuis van allerlei activiteiten. Presentator voor de live uitzending, gastvrouw/man. Alle genoemde functies zijn wekelijks of in overleg uit te voeren. Er wordt bij BOOM TV gezorgd voor een goede inwerkperiode. Opleiding of ervaring zijn niet noodzakelijk. Begeleiding door ervaren medewerkers. Indien noodzakelijk is interne scholing mogelijk. 

Heb je interesse in 1 van de functies bij BOOM TV dan ben je altijd welkom. Kom op donderdagavond eens een kijkje nemen in de studio.


Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.