Vrijwilligers voor koken en andere activiteiten, E61

Vrijwilligers voor koken en andere activiteiten, E61

Structureel werk · 3–4 uur/week
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21415
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Vrijwilligers-voor-koken-en-andere-activiteiten-E61/21415 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op de Bouwhuislaan 4 wonen 8 cliënten in een eigen appartement. De leeftijden variëren tussen de 35 en 68 jaar. 3 van hen hebben één op één begeleiding. Er is sprake van een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking met bijkomende problematiek. Soms komt er moeilijk verstaanbaar gedrag voor. De cliënten zijn redelijk zelfstandig, maar hebben altijd aan- of bijsturing nodig. Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger die leuke dingen met hen willen ondernemen. Dat kan zijn koken in de woning, meegaan naar de kinderboerderij op het terrein, zwemmen, knutselen of gewoon wat individuele aandacht.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

- Een mooie vrijwilligersplek om ervaring op te doen en wat te kunnen betekenen voor deze cliënten. - Een WA en ongevallenverzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent per kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.