Wandelvrijwilliger, E2

Wandelvrijwilliger, E2

Structureel werk · 1–2 uur/week
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21408
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Wandelvrijwilliger-E2/21408 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

E. is een gezellige 57 jarige vrouw. Zij houdt van wandelen. Ze is op zoek naar iemand die het leuk vind om met haar mee te gaan. Het zal om ongeveer een uur per keer gaan. De vraag is voor 1 keer per week, maar vaker is geen probleem. Wat wij vragen: - U houdt van wandelen - U bent bij voorkeur voor langere tijd beschikbaar - Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden: - Een leuke afwisselende vrijwilligersplek - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.