Skip Sidebar
Mediant

Mediant

Non-profit

Over ons

Het behartigen van de belangen van de cliënten van Mediant

ZorgWelzijn
Deel
Leden voor de cliëntenraad

Leden voor de cliëntenraad

Structureel werk · Flexibele uren
Hooistraat 5, 7552 EP Hengelo, Nederland
ZorgWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Mediant
#57926
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/wwwmediantnlclientenclientenraad/activiteiten/Leden-voor-de-clientenraad/57926 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leden van de cliëntenraad zoeken actief contact met de cliënten en overleggen met de managers binnen Mediant.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken leden voor de Cliëntenraad


Wie zijn wij? De Cliëntenraad van Mediant bestaat momenteel uit 6 leden. We mogen doorgroeien tot 13 dus we hebben er graag gemotiveerde leden bij! Ben jij cliënt of ex-cliënt van Mediant, of naaste van een cliënt van Mediant, en vind je het belangrijk dat bij het verlenen van zorg rekening wordt gehouden met het cliëntperspectief, dus het gezichtspunt van de cliënt? De Cliëntenraad (CR) van Mediant probeert deze belangen zo goed mogelijk te behartigen.

 

Terwijl je je inzet voor de cliëntenbelangen is de CR een hele goede plek om naar eigen kunnen op te bouwen in werkzaamheden en (meer) werknemersvaardigheden te leren.

Bovendien is de onderlinge sfeer goed en is er een veilig en prettig werkklimaat met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Mede daardoor kun je groeien in zelfvertrouwen en bouwen aan een dag- of werkritme.

 

Je moet natuurlijk geen hekel hebben aan vergaderen, overleggen en stukken lezen. Behalve dat we veel overleggen binnen de organisatie proberen we ook zoveel mogelijk tijd te besteden aan het leggen van contacten met (mede-)cliënten. Dit door middel van bezoeken aan afdelingen, vragenlijsten en leuke acties, zoals bijvoorbeeld het uitdelen van ijsjes op Helmerzijde en De Opmaat.

 

De tijdsbesteding varieert van 2 tot 20 uur per week, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Voor je werkzaamheden ontvang je een vrijwilligersvergoeding en een tegemoetkoming in de reiskosten.

 

Er zijn 2 coaches aanwezig die je kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Ook ondersteunen zij de CR op een praktische manier. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken! Voor meer informatie kun je bellen met Marike of Anke of mailen naar ons mailadres. We horen graag van je!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hengelo Activiteiten > Mediant > Leden voor de cliëntenraad

Over Mediant

Het behartigen van de belangen van de cliënten van Mediant