Skip Sidebar

Over ons

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, maar wel met de kijk op participatie binnen de gemeente ...

WelzijnMensen met een beperkingKunst & cultuur
Deel
Creatieve duizendpoot

Creatieve duizendpoot

Structureel werk
Zenderenbrink, 7544 DZ Enschede, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingNederlandsBestuurSociaal contactKlussenZorg
WelzijnMensen met een beperkingKunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie De Akkerstaf
#21178
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Aveleijn-t-Meera-Aveleijn-Dagbesteding-Enschede-Locatie-De-Akkerstaf/activiteiten/Creatieve-duizendpoot/21178 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Aveleijn DAC de Akkerstaf bieden we aan clienten een zinvolle dagbesteding, die bij hun niveau aansluit.

Uitgebreide omschrijving

Bij Aveleijn DAC de Akkerstaf bieden we aan clienten een zinvolle dagbesteding, die bij hun niveau aansluit. Dit kan bestaan uit verschillende activiteiten, denk aan creatieve werkzaamheden maar er is bijvoorbeeld ook een kantine waar cliënten verschillende werkzaamheden uitvoer . Daarnaast zijn er uitstapjes buiten de locatie, op donderdag bijvoorbeeld naar de markt! We zoeken een creatieve duizendpoot die kan breien, knutselen, met de naaimachine werken. die het leuk vind om samen met cliënten de mooie dingen te maken.


Ben jij die Creatieve duizendpoot dan nodig ik u graag uit voor een kennismaking kop koffie..

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie De Akkerstaf

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, maar wel met de kijk op participatie binnen de gemeente Enschede.
Binnen Enschede hebben we verschillende locaties met verschillende werkzaamheden.
Zie daar voor onze vacatures er zit vast iets leuks voor u bij. Ik ontmoet u graag.


Bij Aveleijn DAC de Akkerstaf bieden we aan clienten een zinvolle dagbesteding, die bij hun niveau aansluit. Dit kan bestaan uit verschillende activiteiten, denk aan creatieve werkzaamheden maar er is bijvoorbeeld ook een kantine waar cliënten verschillende werkzaamheden uitvoer . Daarnaast zijn er uitstapjes buiten de locatie, op donderdag bijvoorbeeld naar de markt!