Skip Sidebar

Over ons

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, maar wel met de kijk op participatie binnen de gemeente ...

WelzijnMensen met een beperkingKunst & cultuur
Deel
Klusjesman

Klusjesman

Structureel werk · 4–10 uur/week
Zenderenbrink, 7544 DZ Enschede, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie De Akkerstaf
#43324
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Aveleijn-t-Meera-Aveleijn-Dagbesteding-Enschede-Locatie-De-Akkerstaf/activiteiten/Klusjesman/43324 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Akkerstaf biedt dagbesteding en zorg aan mensen met verschillende leeftijden. We zoeken iemand die klusjes kan verrichten op de locatie.

Uitgebreide omschrijving

Bij De Akkerstaf kun je terecht voor verschillende dag- en bewegingsactiviteiten, afgestemd op de individuele begeleidingsbehoeften.

Je kunt er begeleid werken in groepsverband. We bieden veel aandacht aan bewegingsactiviteiten en creatieve vorming

Daarnaast hebben we speciale groepen voor de begeleiding van ouderen.

De Akkerstaf biedt Intensieve begeleiding aan cliënten met een meervoudige beperkingWat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie De Akkerstaf

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, maar wel met de kijk op participatie binnen de gemeente Enschede.
Binnen Enschede hebben we verschillende locaties met verschillende werkzaamheden.
Zie daar voor onze vacatures er zit vast iets leuks voor u bij. Ik ontmoet u graag.


Bij Aveleijn DAC de Akkerstaf bieden we aan clienten een zinvolle dagbesteding, die bij hun niveau aansluit. Dit kan bestaan uit verschillende activiteiten, denk aan creatieve werkzaamheden maar er is bijvoorbeeld ook een kantine waar cliënten verschillende werkzaamheden uitvoer . Daarnaast zijn er uitstapjes buiten de locatie, op donderdag bijvoorbeeld naar de markt!