Skip Sidebar

Over ons

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, Je kunt in je vrije tijd dan ook veel leuke dingen doen bij ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
- Ervaringsdeskundige kettingzaag

- Ervaringsdeskundige kettingzaag

Structureel werk · 5 uur/week
Binnenhaven 28, 7547 BH Enschede, Nederland
Ondersteunend werkBegeleidingNederlandsBestuurAdvies & MentoringSociaal contactKlussenBuiten
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie de WERKPLAATS
#21176
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Aveleijn-t-Meera-Aveleijn-Dagbesteding-Enschede-Locatie-de-WERKPLAATS/activiteiten/--Ervaringsdeskundige-kettingzaag/21176 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Werkplaats is een arbeidsmatig werkproject van Aveleijn waarbij de cliënten hoofdzakelijk bezig zijn met het kloven en verwerken van brandhout.

Uitgebreide omschrijving

De Werkplaats is een arbeidsmatig werkproject van Aveleijn waarbij de cliënten hoofdzakelijk bezig zijn met het kloven en verwerken van brandhout. Hiernaast worden er op ambachtelijke wijze andere producten van hout gemaakt zoals b.v. nestkastjes en vogelhuisjes.


Op dit moment bieden wij dagbesteding aan 40 mensen met een verstandelijke handicap.


Wij zoeken enthousiaste vrijwilliger die onze cliënten en begeleiders wil ondersteunen in deze werkzaamheden. Wij zoeken iemand die mag en kan werken met een kettingzaag om de boomstammen kloof klaar te maken.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie de WERKPLAATS

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, Je kunt in je vrije tijd dan ook veel leuke dingen doen bij Aveleijn en nieuwe vrienden maken.