Hulp bij Belastingaangifte

Hulp bij Belastingaangifte

Structureel werk · 1–2 uur/week
Pijpenstraat 15 7511GM ENSCHEDE
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek Enschede
#21496
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Bibliotheek-Enschede/activiteiten/Hulp-bij-Belastingaangifte/21496 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor veel mensen is het invullen van de jaarlijkse aangifte een groot probleem. Dus zoeken wij vrijwilligers die bij onze belastingservice die mensen er bij helpen. U voert (organisatorische) werkzaamheden uit volgens de richtlijnen. Is dit iets voor u ? Dan zijn uw taken: - Nakomen van afspraken - Invullen formulieren belasting en toeslagen - Nazorg verlenen - Desgevraagd deelnemen aan evaluaties. Als nieuwe belastinginvuller, vragen wij van u: - Ervaring met laptop en internet en invullen belastingaangiftes. - Kennis van Wet Inkomstenbelasting 2001 en zorg- en huurtoeslag. - Bereid om naast die "zelfstudie" ook de bijscholing te volgen. - In het bezit zijn van e-mailadres, computer en internetaansluiting. - Beschikbaar zijn in aangifteperiodes. Dus: van februari tot mei. - Minimaal 20 aangiftes verzorgen, tijdens spreekuren en op afspraak. - Enthousiasme en interesse voor ontwikkelingen op belastinggebied.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO

Dit krijg je ervoor terug

Zinvol en boeiend vrijwilligerswerk. Een opleidingstraject Huba (Hulp bij belastingaangifte)

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek Enschede

Ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie