Zwemmen

Zwemmen

Structureel werk · Flexibele uren
Wethouder Beversstraat 12, 7543 BL Enschede, Netherlands
SportMaatje & buddyZorgAndersBegeleidingSociaal contact
WelzijnMensen met een beperkingZorg
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#80835
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Zwemmen/80835 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met haar rolstoel komt ze overal.... maar in het water voelt zij zich pas echt vrij.

Uitgebreide omschrijving

Een van onze bewoonsters wil graag zwemmen. Wij zoeken een vrouwelijke vrijwilliger die haar naar het zwembad wil begeleiden en helpt met aan- en uitkleden. En... meezwemmen mag natuurlijk ook.


Heb jij een goede lichamelijke gesteldheid en wil jij circa 1x per maand jouw zwemplezier met onze bewoner delen? Dan komen wij graag met je in contact!


Wij zijn blij met jou :-)

Voor onze bewoners zijn alledaagse dingen niet meer zo vanzelfsprekend. Door bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor hebben zij hersenletsel opgelopen. Maar net als iedereen willen zij een zo gewoon en zelfstandig mogelijk leven leiden. Vrijwilligers vervullen daarin een belangrijke rol.


Als vrijwilliger ben jij van onschatbare waarde... dat ervaren wij elke dag opnieuw. Jij zorgt ervoor dat onze bewoners zich extra gezien en gehoord voelen. Met een paar uurtjes vrijwilligerswerk maak je echt een groot verschil!


Jij hoort erbij!

Als vrijwilliger ben je onderdeel van onze organisatie. Wij koesteren onze vrijwilligers en laten onze waardering op verschillende manieren blijken. Niet alleen via de cliënten en medewerkers, maar ook vanuit de organisatie zelf. Als vrijwilliger kun deelnemen aan cursussen en gebruik maken van een vrijwilligersvergoeding. Ook krijg je dezelfde attenties als onze medewerkers, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket.


Heb je interesse en wil je meer weten?

Bel of mail ons voor vragen, of kom gewoon een keer langs. Met een gezellige kop koffie vertellen we je graag meer!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland. www.interaktcontour.nl