Skip Sidebar

Over ons

Ondersteunen van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Zwemactiviteit

Zwemactiviteit

Structureel werk · 2 uur/week
Perikplein 58 7512 JC Enschede
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
InteraktContour Perikplein
#21501
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour/activiteiten/Zwemactiviteit/21501 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Een verzoek vanuit één van onze bewoners: "Ik ben op zoek naar een vrouwelijk zwemmaatje. Mijn naam is Lisette en ben 41 jaar oud. ik ben zo dol op het zwemmen, maar nu ik kan niet meer elke week zwemmen. Daarom ben ik opzoek naar een zwemmaatje. Het zou erg fijn zijn en zeer goed voor mijn lichaam. Ik heb hulp nodig bij het uit/aankleden, je ondersteund mij tijdens het zwemmen (in het zwembad) en nadien bij het afdrogen/uit/aankleden. Mijn voorkeur ligt bij een vrouwelijke vrijwilligster, niet rokend, leeftijd tussen 23-55 jaar (gelieve een achtergrond in de zorg, maar geen pré). Voldoet u niet geheel aan de wensen, maar lijkt het u wel zeer leuk om te doen, meldt u dan bij ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Frequentie: 1 keer per 3 weken op maandagavond van 18.00-21.00uur. Zwemlocatie: Revalidatiecentrum Roessingh Enschede Het is wel op vrijwillige basis U zult hiermee mij zeer veel plezier doen!"

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs

Dit krijg je ervoor terug

U krijgt er veel waardering en gezelligheid voor terug.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over InteraktContour Perikplein

Ondersteunen van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse handelingen die vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer. Als vrijwilliger help jij onze cliënten met alledaagse activiteiten of het weer leren hiervan.
Elke vorm van ondersteuning bij NAH is welkom
Binnen InteraktContour is er voor iedereen wel iets te doen: meewerken in de tuin, koffie inschenken tijdens de pauze, een ommetje maken of mensen van en naar de dagbesteding rijden. Jij geeft onze cliënten de extra aandacht waar onze begeleiders niet altijd aan toekomen. Dat kleine beetje extra maakt voor cliënten een wereld van verschil.