Leendert Vriel Enschede Haaksbergen zoekt twee ondersteuners.

Leendert Vriel Enschede Haaksbergen zoekt twee ondersteuners.

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 9 apr 2021
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hospice en Leendert Vriel Enschede Haaksbergen
#21493
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Leendert-Vriel-Enschede-Haaksbergen/activiteiten/Leendert-Vriel-Enschede-Haaksbergen-zoekt-twee-ondersteuners/21493 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Leendert Vriel Enschede Haaksbergen wil “Er zijn” voor mensen in de laatste levensfase. Veel ernstig zieke mensen willen het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving sterven. Het kan echter voor de familie zwaar worden om de taak van verzorging en aandacht tot het einde toe vol te houden. Het kan ook zijn dat er weinig familie is. Leendert Vriel wil in die situaties aanvullende hulp bieden. Leendert Vriel Enschede werkt met speciaal getrainde vrijwilligers. Vrijwilligers zijn “gewone” mensen die bereid zijn hun medemens te helpen. Dat kan overdag, maar ook ’s nachts kan er gewaakt worden, zodat de familie met een gerust hart kan gaan slapen om krachten op te doen. De vrijwilligers worden bij hun werk door een coördinator ondersteund. Op dit moment beschikt de Leendert Vriel Enschede Haaksbergen over 2 coördinatoren en 1 vrijwilliger voor ondersteuning. Voor het bieden van continuïteit, zoeken we vrijwilligers. De ondersteuner neemt de telefonische bereikbaarheid over en draagt zorg voor de lopende en nieuwe aanvragen. Het aantal te werken uren zal in overleg zijn met de coördinatoren en ondersteuners. Heb je belangstelling, kijk voor volledige functie-eisen op de website van de Leendert Vriel nieuwsberichten voor meer informatie. www.leendertvriel.nl Reacties zullen na 20 augustus 2018 in behandeling worden genomen.

Opleidingsvereiste

HBO

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hospice en Leendert Vriel Enschede Haaksbergen

Naast de ondersteuning door thuiszorg, huisarts en naaste omgeving, zorgen wij voor ondersteuning door een goed opgeleide en ervaren vrijwilligers die tijd, aandacht en ondersteuning bieden dmv waakdiensten aan degene die gaat sterven en zijn naaste omgeving, om de partner of familieleden te ontlasten.
Tevens hebben wij opgeleide (vaak ervaringsdeskundige) vrijwilligers die rouwbegeleiding bieden dmv van individuele gesprekken en lotgenoten contact
https://leendertvriel.nl/enschede/

Hospice Enschede
Sterven doe je alleen, maar je hoeft niet alleen te sterven. Daarom is er Hospice Enschede. In ons bijna-thuis-huis bent u nooit alleen, maar 24 uur per dag omringd met zorg, liefde en aandacht. Een plek waar u als ongeneeslijk zieke waardig afscheid kunt nemen van uw leven. Waar u niet binnenkomt als patiënt maar als bewoner, en waar alles draait om u. Om uw leven, uw wensen en uw afscheid.
https://hospice-enschede.nl/