Skip Sidebar

Over ons

Naast de ondersteuning door thuiszorg, huisarts en naaste omgeving, zorgen wij voor ondersteuning door een goed opgeleide en ervaren vrijwilligers die tijd, aandacht en ondersteuning bieden dmv ...

Welzijn
Deel
Leendert Vriel zoekt rouwbegeleiders

Leendert Vriel zoekt rouwbegeleiders

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Floraparkstraat 97-82 7531 XG ENSCHEDE
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hospice en Leendert Vriel Enschede Haaksbergen
#21492
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Leendert-Vriel-Enschede-Haaksbergen/activiteiten/Leendert-Vriel-zoekt-rouwbegeleiders/21492 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Mensen die zelf een rouwproces hebben meegemaakt met kennis van de thematiek en een groot inlevingsvermogen en het bieden van een luisterend oor.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hospice en Leendert Vriel Enschede Haaksbergen

Naast de ondersteuning door thuiszorg, huisarts en naaste omgeving, zorgen wij voor ondersteuning door een goed opgeleide en ervaren vrijwilligers die tijd, aandacht en ondersteuning bieden dmv waakdiensten aan degene die gaat sterven en zijn naaste omgeving, om de partner of familieleden te ontlasten.
Tevens hebben wij opgeleide (vaak ervaringsdeskundige) vrijwilligers die rouwbegeleiding bieden dmv van individuele gesprekken en lotgenoten contact
https://leendertvriel.nl/enschede/

Hospice Enschede
Sterven doe je alleen, maar je hoeft niet alleen te sterven. Daarom is er Hospice Enschede. In ons bijna-thuis-huis bent u nooit alleen, maar 24 uur per dag omringd met zorg, liefde en aandacht. Een plek waar u als ongeneeslijk zieke waardig afscheid kunt nemen van uw leven. Waar u niet binnenkomt als patiënt maar als bewoner, en waar alles draait om u. Om uw leven, uw wensen en uw afscheid.
https://hospice-enschede.nl/