Skip Sidebar
SIZ Twente

SIZ Twente

Non-profit

Over ons

SIZ Twente kan niet zonder vrijwilligers! Veel mantelzorgers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken ter verlichting van de mantelzorgtaken of zodat de mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft ...

OuderenKinderen & Jongeren
Deel

Boodschaphulp

2 uur/week · Start vanaf 9 apr 2021
OuderenKinderen & Jongeren
10 plaatsen over.
Deel activiteit
#21387
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SIZ-Twente/activiteiten/Boodschaphulp/21387 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Samen met andere vrijwilligers haal je de mensen die zich hebben opgegeven voor deze boodschappendienst op bij hun eigen huis. Bij de AH krijgt iedereen de kans om onder begeleiding de boodschappen te doen. Daarna kan iedereen even een kop koffie drinken. Na afloop worden de mensen door de vrijwilligers weer naar huis gebracht met hun boodschappen.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

- Als vrijwilliger kan je ervaring op doen in de omgang met kwetsbare ouderen. - Je komt in contact met ouderen en andere vrijwilligers. - Je bent verzekerd tegen ongevallen en WA. SIZ Twente is een organisatie die al 40 jaar lang vrijwilligers begeleid, er is een scholingsprogramma en er worden regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd.

Hoe kom ik er?

Over SIZ Twente

SIZ Twente kan niet zonder vrijwilligers! Veel mantelzorgers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken ter verlichting van de mantelzorgtaken of zodat de mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft. Vanuit ons praktijkbureau trainen, begeleiden en koppelen we vrijwilligers aan hulpvragers. Daarnaast maken we regelmatig dankbaar gebruik van vrijwilligers die ons op andere vlakken ondersteunen zoals administratie of klussen.
10 plaatsen over.
Deel activiteit