Skip Sidebar

Over ons

Sterven doe je alleen, maar je hoeft niet alleen te sterven. Daarom is er Hospice Enschede. In ons bijna-thuis-huis bent u nooit alleen, maar 24 uur per dag omringd met zorg, liefde en aandacht ...

Welzijn
Deel
Vacature boodschappendienst Hospice Enschede

Vacature boodschappendienst Hospice Enschede

Taak · 0–2 uur
Het Bijvank 155, 7544 DB Enschede, Netherlands
Welzijn
Activiteit Delen
Stichting Exploitatie Hospice Enschede
#79670
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Exploitatie-Hospice-Enschede/activiteiten/Vacature-boodschappendienst-Hospice-Enschede/79670 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Boodschappen doen en digitale bestelling boodschappen

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om ons vrijwilligersteam uit te breiden en ons Hospice nog gastvrijer te maken voor onze bewoners. Daarom doen we een beroep op jou, onze gewaardeerde vrijwilligers en onze facebook contacten, om te helpen bij het vinden van twee nieuwe boodschappen vrijwilligers!

Ben jij of ken jij iemand in je omgeving die graag betrokken wil zijn bij het inkopen van verse ingrediënten voor onze keuken? Het gaat om het verzorgen van twee boodschappenruns per week naar de plaatselijke supermarkt en het één keer per week plaatsen van een digitale bestelling.

Jouw hulp bij het invullen of delen van deze vacature kan het verschil maken voor onze bewoners. Laten we samenwerken om ons team te versterken en nog meer comfort en ondersteuning te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben.

Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Erik Roelofs, manager hospice. Samen kunnen we het verschil maken!

Hospice Enschede

Het Bijvank


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Stichting Exploitatie Hospice Enschede > Vacature boodschappendienst Hospice Enschede

Over Stichting Exploitatie Hospice Enschede

Sterven doe je alleen, maar je hoeft niet alleen te sterven. Daarom is er Hospice Enschede. In ons bijna-thuis-huis bent u nooit alleen, maar 24 uur per dag omringd met zorg, liefde en aandacht. Een plek waar u als ongeneeslijk zieke waardig afscheid kunt nemen van uw leven. Waar u niet binnenkomt als patiënt maar als bewoner, en waar alles draait om u. Om uw leven, uw wensen en uw afscheid.