Skip Sidebar

Over ons

Sterven doe je alleen, maar je hoeft niet alleen te sterven. Daarom is er Hospice Enschede. In ons bijna-thuis-huis bent u nooit alleen, maar 24 uur per dag omringd met zorg, liefde en aandacht ...

Welzijn
Deel
Zorgvrijwilliger

Zorgvrijwilliger

Structureel werk · 5 uur/week
Het Bijvank 155 7544 DB Enschede
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Exploitatie Hospice Enschede
#21514
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Exploitatie-Hospice-Enschede/activiteiten/Zorgvrijwilliger/21514 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De zorgvrijwilliger verleent mantelzorg in de brede zin van het woord. Samen met andere vrijwilligers en een professioneel zorgteam zorgen zij voor het welbevinden van de bewoners in het hospice. Er is een inwerkperiode en regelmatig vindt scholing plaats.

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

De zorg voor de bewoners van het hospice geeft veel voldoening. Ondanks de verdrietige fase waarin de bewoner verkeert, wordt er ook veel gelachen. Het doel is om de kwaliteit van de laatste maanden zo hoog mogelijk te laten zijn en dat zit vaak in kleine dingen. Ook het werken in een team kan veel voldoening geven. Vrijwilligerswerk in het hospice is niet geschikt voor mensen die zelf met onverwerkte rouw zitten. Wel kunnen ervaringen uit het verleden helpen om een goede vrijwilliger te zijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Exploitatie Hospice Enschede

Sterven doe je alleen, maar je hoeft niet alleen te sterven. Daarom is er Hospice Enschede. In ons bijna-thuis-huis bent u nooit alleen, maar 24 uur per dag omringd met zorg, liefde en aandacht. Een plek waar u als ongeneeslijk zieke waardig afscheid kunt nemen van uw leven. Waar u niet binnenkomt als patiënt maar als bewoner, en waar alles draait om u. Om uw leven, uw wensen en uw afscheid.