Penningmeester

Penningmeester

Structureel werk · 0-2 uur/maand
Enschede, Overijssel, Nederland
Kinderen & JongerenVluchtelingen & MinderhedenSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting SOL4U
#61537
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-SOL4U/activiteiten/Penningmeester/61537 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als penningmeester zorg je voor het financiële overzicht van onze stichting. Je houdt inkomsten en uitgaven bij en denkt mee over de activiteiten van SOL4U.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken penningmeester. Dat is geen hogere boekhoudkunde; een beetje cijferinzicht is al voldoende. De tijdsinvestering is ongeveer 2-3 uur per maand; je bent bij de maandelijkse bestuursvergadering en voor elke vergadering check je de financiën.

 

Als penningmeester zorg je voor het financiële overzicht van onze stichting. Daarnaast denk je mee over de activiteiten die SOL4U organiseert. Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met een nieuwe reeks zomerdagen voor Oekraïense kinderen die in Nederland verblijven.

 

En natuurlijk ben je vooral onderdeel van een gezellig en gemotiveerd bestuur! We vergaderen één keer in de maand, dus dat betekent gegarandeerd elke maand een gezellige avond.

 

Met SOL4U organiseren we activiteiten voor kinderen in Oekraïne. Nu we niet naar Oekraïne kunnen kijken we naar mogelijkheden om iets te betekenen voor Oekraïense kinderen in Nederland. We willen kinderen de liefde van God laten ervaren, dus het is belangrijk dat je daar als bestuurslid achter kunt staan.

 

Stuur een berichtje als je interesse hebt! 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting SOL4U

Wij organiseren zomerkampen en andere activiteiten voor kinderen in en uit Oekraïne.