Secretaris (m/v) wijkraad de Bothoven

Secretaris (m/v) wijkraad de Bothoven

Structureel werk · 12 uur/week · Start vanaf 1 jan 2020
Hoge Bothofstraat 49 7511 ZA Enschede
WelzijnBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Wijkplatform De Bothoven
#21447
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Wijkplatform-De-Bothoven/activiteiten/Secretaris-mv-wijkraad-de-Bothoven/21447 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Inkomende email verdelen onder wijkraadsleden, conform afspraken die zijn gemaakt. Mail beantwoorden, in nauw overleg met de voorzitter. Je wordt ingewerkt door het bestuur. Communiceren met veel instanties, namens de wijkraad. Documentenbeheer. Notuleren bij besloten wijkraad vergaderingen. (eens per twee weken) Notuleren bij openbare wijkraad vergaderingen (vier keer per jaar). Agenda maken voor vergaderingen en deze delen overige wijkraadsleden. Je houdt enkele social media van de wijkraad bij met nieuwe berichten, in nauwe samenwerking met de voorzitter. Je bent het visitekaartje en het zonnetje van de wijkraad.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Het opbouwen en onderhouden van een groot sociaal netwerk in Enschede. Dat sociale netwerk kun je aanspreken als jezelf een baan zoekt. Tevens kun je deze waardevolle ervaring op je curriculum vitae zetten. Dat geeft een extra pluspunt voor jou, ten opzichte van andere sollicitanten. Verder doe je mee met de samenleving. En krijg je een goed gevoel als de wijkraad een concreet plan heeft gerealiseerd voor wijk De Bothoven.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Wijkplatform De Bothoven

De wijkraad bestaat uit bewoners van de Bothoven en is vrijwilligerswerk. We werken samen met verschillende partijen die in onze wijk actief zijn. Deze verschillende partijen zijn: diverse zorginstanties, ondernemers, gemeente Enschede, wijkagent en woningcorporaties Domijn en De Woonplaats . Een keer per week bespreekt de wijkraad de diverse ontwikkelingen in een besloten vergadering. Vanaf 2016 is er 4x per jaar een openbare wijkraad vergadering waar iedereen welkom is en waar de koffie en thee klaar staat.
We werken aan:
- Ontwikkeling Bothoven Noord (Performance Factory, Vitens terrein en Freinetschool)
- Verbeteren verkeerssituatie
- Organisatie Bothoven Festival
- Wijkbudgetten
- Beoordelen wijkbudgetten
- Beschilderen meterkastjes in de wijk