Activiteiten vrijwilliger, E11

Activiteiten vrijwilliger, E11

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21441
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Activiteiten-vrijwilliger-E11/21441 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Bouwhuislaan 32-34 heeft bewoners tussen de 30 en 40 jaar die ernstig meervoudig gehandicapt zijn. Zij ontvangen dagbesteding aan huis. Daarvoor zijn we op zoek naar een vrijwilliger die mee wil helpen met de verschillende activiteiten die op de groep worden aangeboden. Het gaat met name om muziek maken en kookactiviteiten. Wat wij vragen: - U kunt rustig en vriendelijk met mensen omgaan. - U bent voor langere tijd beschikbaar - Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden: - Een afwisselende vrijwilligersplek - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.