Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Bezoekmaatje, E26

Bezoekmaatje, E26

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21411
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Bezoekmaatje-E26/21411 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

A is een 52 jarige vrouw die graag een vrijwilliger zou willen hebben, die met haar wil wandelen of fietsen of een visje kopen en eten bij de viskraam. Ze heeft een erg klein sociaal netwerk en ze mist daarom de aandacht en tijd van iemand die speciaal voor haar komt en dingen met haar onderneemt. Ze kan zich niet zo lang concentreren dus de activiteiten duren ongeveer een half uurtje. Ze is bekend met autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag. Eikenlaan 8-10 Wat wij vragen:  U bent een rustig iemand die duidelijkheid en structuur kanen bieden.  U hebt enige ervaring met mensen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en autisme  U bent voor langere tijd beschikbaar  Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden:  Wij bieden u volop waardering  Wij bieden u een leuke vrijwilligersplek.  Wij hebben een WA en ongevallenverzekering afgesloten  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.  Wij bieden u een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra  Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.