Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Bezoekvrijwilliger, E1

Bezoekvrijwilliger, E1

Structureel werk · 1–2 uur/week
Welnaweg 100 7524 AK ENSCHEDE
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21434
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-E1/21434 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Twentse Zorgcentra zoek een maatjes om activiteiten te ondernemen met een 53-jarige man, zoals wandelen en fietsen en een band proberen op te bouwen met hem.

Uitgebreide omschrijving

Er is een 53-jarige man die op zoek is naar een maatje die met 1x per maand in het weekend, samen met hem verschillende activiteiten wil ondernemen. De activiteiten zullen voornamelijk bestaan uit het samen fietsen of wandelen. In het begin zal dat op het terrein van het Bouwhuis zijn. Als er voldoende band is opgebouwd met A., kan het ook buiten het terrein van het Bouwhuis. Het kost langere tijd om een band met A. op te bouwen, omdat A. in het begin de grenzen op zal zoeken. Als de band en het vertrouwen er eenmaal is dan kan je een leuk en plezierig contact met hem hebben. U bent een rustig iemand die structuur kan bieden en grenzen aan kan geven, hebt ervaring met mensen met gedragsproblemen en bent bekend met autisme of u wilt zich daar in verdiepen. U houdt van een uitdaging, bent voor langere tijd beschikbaar, bent bereid te investeren in het contact met A. en laat zich niet snel uit het veld slaan. Het liefst 1x in de vier weken op zaterdag of zondag. De werktijden zijn in overleg. Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

- U krijgt een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra. - U hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.