Bezoekvrijwilliger, E18

Bezoekvrijwilliger, E18

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK ENSCHEDE
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21433
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-E18/21433 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

D. is een gezonde jonge man. Hij is bekend met autisme en is snel afgeleid. Hij weet alles van de Formule 1 en K3 en heeft een groot inlevingsvermogen. Het is een gezellige man die kan genieten van de dingen die je met hem doet, maar wel wat sturing nodig heeft om hierin niet door te slaan. D. is op zoek naar een vrijwilliger die leuke dingen met hem wil gaan doen en om samen lol te hebben. Wat wij vragen: - U bent rustig en kunt grenzen aangeven. - U bent voor langere tijd beschikbaar. - U hebt kennis van autisme en hebt ervaring in de zorg. - U bent voor langere tijd beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Opleidingsvereiste

Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

- Een afwisselende vrijwilligersplek van 2 uur per maand. - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring. - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.