Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Bezoekvrijwilliger, E6

Bezoekvrijwilliger, E6

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21432
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-E6/21432 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wat wij vragen: - U kunt positief en rustig met mensen omgaan. - U kunt duidelijk grenzen aangeven en structuur bieden - U heb ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag - U bent voor langere tijd beschikbaar - U bent bereid de tijd te nemen om met H een band op te bouwen - Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden: - Een afwisselende vrijwilligersplek - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging Bouwhuislaan 10 is een woongroep gelegen op het terrein van ’t Bouwhuis waar verstandelijk beperkte mensen wonen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Een van de cliënten, H. een 68 jarige man, zou in de weekenden graag wat meer aanspraak en afleiding willen hebben. Hij is op zoek naar een vrijwilliger die samen met hem 1 keer in de maand iets wil ondernemen. Daarbij valt te denken aan wandelen, fietsen. In eerste instantie zullen de activiteiten op het terrein van ‘t Bouwhuis plaats vinden, met als doel om na een periode van gewenning ook buiten het terrein iets te gaan doen. Bv een ritje in de auto en bv een terrasje pakken.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.