Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Bezoekvrijwilliger, E7

Bezoekvrijwilliger, E7

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21431
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-E7/21431 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Bouwhuislaan 20-22 is een woongroep die bestaat uit 13 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Een van de cliënten, T. een 72 jarige dame zou in de weekenden graag wat meer aanspraak en afleiding willen hebben. T. houdt van een praatje en vertelt veel dingen over vroeger. Ze geniet van de aandacht die ze krijgt en ze vindt het leuk om iets voor een ander terug te doen. In het weekend zou het wenselijk zijn om samen iets te ondernemen zoals wandelen of voorlezen. Daar T. erg van muziek houdt zou het ook fijn zijn om af en toe op dinsdagavond, met haar naar de muziekavond op het Bouwhuisterrein te gaan. dinsdagavond vanaf 18.30-20.00 uur of op woensdagavond vanaf 18.30-20.00 of op zaterdagochtend van 10.00-13.00 of of zaterdagmiddag tussen 15.30- 21.00 uur. Voor 1 keer per week of 1 keer in de 2 weken. Wat wij vragen:  U kunt rustig en vriendelijk met mensen omgaan.  U heb affiniteit met de ouder wordende mens met een verstandelijke beperking  U bent voor langere tijd beschikbaar  U bent bereid de tijd te nemen om met T een band op te bouwen  Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden:  Een afwisselende vrijwilligersplek van 2 uur per week.  Volop waardering en een onbetaalbare ervaring  Een WA en ongevallen verzekering.  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.  Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering  Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.