Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Filmmaker BOOM TV

Filmmaker BOOM TV

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21428
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Filmmaker-BOOM-TV/21428 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

BOOMTV is een intern televisie programma gemaakt voor en met cliënten door vrijwilligers. Elke donderdagavond is er een uitzending van 18.30 uur tot 21.00 uur in onze eigen studio een uitzending, waarvan van 18.30 uur tot 20.00 uur live. In ons team van ongeveer 25 vrijwilligers zijn de volgende functies te verdelen. Geluidstechnicus, Beeld/Iicht-regisseur, cameraman/vrouw, het bedienen van een studiocamera en/of het maken van opnamen in en rond het Bouwhuis van allerlei activiteiten. Presentator voor de live uitzending, gastvrouw/man. Alle genoemde functies zijn wekelijks of in overleg uit te voeren. Er wordt bij BOOM TV gezorgd voor een goede inwerkperiode. Opleiding of ervaring zijn niet noodzakelijk. Begeleiding door ervaren medewerkers. Indien noodzakelijk is interne scholing mogelijk. We zijn op zoek naar vrijwilligers die filmpjes kunnen opnemen en monteren voor de uitzending van BOOMTV. Wat wij vragen:  U hebt affiniteit met de doelgroep  U hebt affiniteit met het maken van een tv programma voor onze cliënten  U kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken  U bent voor langere tijd beschikbaar, een pre is wanneer u overdag tijd vrij kunt maken voor het maken van opnamen  Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en de kosten worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden:  Volop waardering en een onbetaalbare ervaring  Een WA en ongevallen verzekering.  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.  Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering  Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.