Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Gastvrouw/-heer BOOM TV

Gastvrouw/-heer BOOM TV

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21426
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Gastvrouw-heer-BOOM-TV/21426 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers bij BOOM TV maken televisie programma’s met en voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedere donderdagavond van 18.30 uur tot 21.15 uur verzorgen wij voor en met bewoners een op hen gerichte uitzending vanuit onze eigen tv studio. Wij zoeken een gastvrouw/-heer die voor en tijdens de uitzending onze bezoekers/bewoners ontvangt en begeleidt. De werkzaamheden in het kort zijn: - Ontvangen en begeleiden bewoners naar hun plek. - Het assisteren bij barwerkzaamheden tijdens de live uitzending. - Het beheren over de kantine. Op dit moment hebben we in parttime een vrijwilligster, maar voor de continuïteit zoeken we er iemand bij die in ieder geval op donderdagavond grotendeels beschikbaar is en samen met de reeds aanwezige vrijwilligster dit samen zou willen doen. Voor meer informatie over deze vrijwilligersplek kunt u bellen met Ada Weelink, Coördinator Vrijwilligerswerk, telnr. 0642721892. Of per email: [email protected]

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden: - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring. - Een leuke vrijwilligersplek van 3,5 uur per week. - Een WA- en ongevallenverzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten. - Een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra. - De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.