Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Maatje

Maatje

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Pluvierstraat 4-16 7523 EH Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21423
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Maatje/21423 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De Pluvierstraat is een appartementencomplex gelegen in de wijk Mekkelholt in Enschede. Er wonen 13 cliënten verdeeld over twee woonlagen. Eén van de cliënten is N. Zij is een 26 jarige, redelijk zelfstandige vrouw en zij is op zoek naar een maatje die leuke activiteiten met haar wil ondernemen en met wie ze het gezellig heeft. Ze houdt erg van Nederlandstalige muziek en van Thomas Berge in het bijzonder. Dus samen af en toe naar een concert zou zeer wenselijk zijn, maar ook andere uitjes of activiteiten zijn bespreekbaar. N. kan goed aangeven wat ze zou willen. Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Ada Weelink, coördinator vrijwilligerswerk regio Enschede en regio Losser, telefoonnummer 06 42721892. Email: [email protected]

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

- De mogelijkheid een leuk contact op te bouwen. - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring. - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.