Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Muziekmedewerker, E8

Muziekmedewerker, E8

Structureel werk · 1–2 uur/week
Welnaweg 100 7524 AK ENSCHEDE
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21421
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Muziekmedewerker-E8/21421 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Bouwhuislaan 12-14 is een woongroep voor ouder wordende mensen met een verstandelijke handicap. Het is een groep van 11 mensen die de 65+ leeftijd al hebben bereikt. Zij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die samen met hen naar de muziekavond op het Bouwhuisterrein. Wat wij vragen: - U bent een rustige en vriendelijke persoon. - U bent voor langere tijd beschikbaar. - U hebt affiniteit met muziek en zingen. - U bent fysiek in staat om een rolstoel te drukken. Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Opleidingsvereiste

Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

- Een afwisselende vrijwilligersplek van 1 uur per week. - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring. - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.