Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Vrijwilliger voor activiteiten, E56

Vrijwilliger voor activiteiten, E56

Structureel werk · 1–2 uur/week
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21417
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Vrijwilliger-voor-activiteiten-E56/21417 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

S. is een 14 jarige jongen die op zoek is naar een vrijwilliger die met hem spelletjes wil doen en activiteiten wil ondernemen. S. verveelt zich erg in de weekenden en daarom zou het leuk zijn dat er een vrijwilliger is die deze activiteiten met hem wil ondernemen. Het kost wel even tijd om zijn vertrouwen te winnen, maar als hij je vertrouwt, wil hij graag je aandacht. Hij is lief en aandoenlijk. Spelletjes zijn gericht op zijn ontwikkelingsleeftijd van ongeveer 1 jaar, maar het is ook fijn om samen te ontdekken welke nieuwe spelletjes voor S leuk zijn om te doen. Daarnaast vind hij het leuk om te wandelen en te fietsen. Binnen de sector wonen is bij de afdeling Eikenlaan 1, van de locatie ‘t Bouwhuis in Enschede een vraag ontstaan.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden: - Een WA en ongevallen verzekering. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent per kilometer. - Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. - Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.