Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Vrijwilliger voor activiteiten, E63

Vrijwilliger voor activiteiten, E63

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Bouwhuislaan 28-30 7524 GB Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21416
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Vrijwilliger-voor-activiteiten-E63/21416 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Informatie: Bouwhuislaan 28-30 is het thuis voor 12 cliënten in de leeftijdscategorie 16 tot 32 jaar met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Het gebouw is opgedeeld in 2 woningen. L, een 16-jarige jonge meid, is op zoek naar een vrijwilliger die met haar op het terrein van het Bouwhuis dingetjes wil doen wat past bij de behoeftes van L. Ze zit in een rolstoel en is daarom afhankelijk van iemand om haar te duwen. Ze is een gezellige lieve meid die gebaat is bij nabijheid en kan er moeilijk mee overweg als dat er niet is. L. houdt van gezelligheid, heeft humor en spreekt haar eigen taaltje. Zij houdt ervan dat iemand liedjes met/voor haar zingt en wil graag samen naar de vijver toe om de eendjes te voeren of met haar naar de kinderboerderij om de konijntjes te bekijken of om gewoon een kopje koffie te drinken.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden: - Volop waardering en een onbetaalbare ervaring. - Wij hebben een WA en ongevallenverzekering afgesloten. - Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.