Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Wandelvrijwilliger,  E28

Wandelvrijwilliger, E28

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21409
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Wandelvrijwilliger-E28/21409 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wandelen, naar buiten gaan is voor onze cliënten fijn en daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die wil wandelen. Eikenlaan 15 bestaat uit 10 cliënten met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De groep bestaat uit individuen die zich eigenlijk niet of nauwelijks met elkaar bemoeien. De leeftijd varieert tussen de 16 en 55 jaar. De meeste cliënten functioneren op een niveau van 3 tot 9 maanden. Dit maakt dat het klimaat binnen de woongroep is gericht op verzorging, bieden van veiligheid en rust. Een gezellige sfeer is daarnaast voor elke cliënt van belang. Voor langere lopen afstanden hebben de meeste cliënten een rolstoel.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

 Wij hebben een WA en ongevallenverzekering afgesloten  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.  Wij bieden u een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra  Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.