Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Zangvrijwilliger (E50)

Zangvrijwilliger (E50)

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21405
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Zangvrijwilliger-E50/21405 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Functie-informatie: Sinds enkele jaren gaat er een enthousiast groepje muziek vrijwilligers langs enkele groepen om voor bewoners te zingen. Dit is natuurlijk geweldig voor onze bewoners, maar helaas wordt het groepje vrijwilligers kleiner. Vandaar dat we opzoek zijn naar nieuwe enthousiaste zangers en zangeressen die het leuk vinden om 2 keer in de maand op de woensdag avond voor onze bewoners op de groepen te zingen. We starten in september en eindigen eind mei. Het repertoire bestaat voornamelijk uit oud Hollandse liedjes en kinderliedjes, het geen aansluit bij onze bewoners. Dus ben jij misschien wel het muzikale gezellige type dat onze groep muziekvrijwilligers komt versterken en de bewoners een fantastisch avond bezorgd ? Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden: -Een afwisselende vrijwilligersplek van 2 a 3 uur uur per week. -Volop waardering en een onbetaalbare ervaring -Een WA en ongevallen verzekering. -Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. -Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering -Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.