Zwemvrijwilliger, E24

Zwemvrijwilliger, E24

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21403
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Zwemvrijwilliger-E24/21403 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

A is een jonge vrouw die op zoek is naar een vrijwilliger die met haar wil gaan zwemmen. Ze is meervoudig gehandicapt en heeft daarom hulp nodig bij het uit,- en aankleden. Ze kan niet zelfstandig zwemmen en heeft daarom hulp bij nodig in het water. Het zwembad is gelegen op het terrein van ’t Bouwhuis en is snel te bereiken vanaf de woning waar A. woont. Ongeveer 5 minuutjes lopen. Wat wij vragen: -U bent een rustig iemand die duidelijkheid en structuur kanen bieden. -U hebt geen moeite met de verzorgingsmomenten en nabijheid -U bent voor langere tijd beschikbaar -Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra. Wat wij bieden: -Wij bieden u volop waardering -Wij bieden u een leuke vrijwilligersplek. -Wij hebben een WA en ongevallenverzekering afgesloten -Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer. -Wij bieden u een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra -Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.