Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Zwemvrijwilliger (E38)

Zwemvrijwilliger (E38)

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Welnaweg 100 7524 AK Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21404
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Zwemvrijwilliger-E38/21404 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Eikenlaan 15 bestaat uit 10 cliënten met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd varieert tussen de 16 en 55 jaar. J. een vrouwelijke client is op zoek naar een vrijwilliger die met haar wil zwemmen in het zwembad wat gelegen is op het terrein van ’t Bouwhuis . Aangezien J. blind is en in een rolstoel zit heeft zij hulp nodig bij het aan,-en uitkleden. Zij kan niet praten, maar zij uit zich door middel van geluiden en lichaamstaal. Het kost enige tijd om haar te leren kennen en begrijpen en als zij de vrijwilliger beter kent kan ze er erg van genieten en kan ook smakelijk lachen. Wat wij vragen:  U hebt affiniteit met mensen met een ernstige verstandelijke beperking  U hebt geduld in de omgang met mensen  U bent bereid om te leren gaan met een tillift  U bent fysiek in staat om een rolstoel te duwen en te helpen met aan,- en uitkleden  U bent met voorkeur voor langere tijd beschikbaar Wat wij bieden:  Wij hebben een WA en ongevallenverzekering afgesloten  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.  Wij bieden u een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra  Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.