Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Zwemvrijwilliger, E5

Zwemvrijwilliger, E5

Structureel werk
Enschede, Overijssel, Nederland
Ondersteunend werkBegeleidingBestuurSport
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#37670
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Zwemvrijwilliger-E5/37670 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zwemvrijwilliger
Donderdag 1 keer per 2 weken, van 17.30-19.00 uur

Uitgebreide omschrijving

Functie-informatie:

Boerderijpad 6 is een kindergroep in ontwikkeling die ruimte biedt aan 8 cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. Daarnaast is er sprake van lichte gedragsproblematiek, hechtingsproblematiek en stoornissen in het autisme spectrum. De leeftijd varieert tussen de 14 en 23 jaar. De begeleidingsstijl is gericht op de ontwikkeling van het kind. Voor onze cliënten is eenduidigheid en structuur zeer belangrijk. Deze cliënten vragen om een prikkelarme en voorspelbare omgeving en continuïteit. De vraag is naar een zwemvrijwilliger die samen met een begeleider met een aantal cliënten gaat zwemmen. Hulp bij het aan,- en uitkleden is ook nodig.


Wat wij vragen:

  • U bent een rustige en vriendelijke persoon
  •  U vind het leuk om te gaan zwemmen
  •  U kunt duidelijkheid geven en structuur bieden
  • Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse  Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

 

Wat wij bieden:

  • Een leuke vrijwilligersplek
  • Een WA en ongevallen verzekering.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.
  • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering
  • Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.