Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Gezellig samen ontbijten in de Cypressenhof (Hengelosestraat 363)

Gezellig samen ontbijten in de Cypressenhof (Hengelosestraat 363)

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 10 okt 2018
Hengelosestraat 363 7521 AE Enschede
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Manna
#21467
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Gezellig-samen-ontbijten-in-de-Cypressenhof-Hengelosestraat-363/21467 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

- Je bezorgt de een aantal bewoners van jouw huiskamer een gezellige start van de dag. - Je bent tussen 8:30 en 10:00 uur degene die het ontbijt verzorgt, mensen helpt waar nodig en zorgt voor gezelligheid. Dag en tijd stellen we in overleg vast.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Je helpt bewoners aan een gezellige start van de dag. Dankzij jouw aanwezigheid en gezelligheid hebben de bewoners zin in het ontbijt. Het geeft je voldoening, je leert te improviseren en in te spelen op de belevingswereld van de bewoner. Je gevoel voor humor wordt aangesproken.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.