Hulp in restaurant van De Wingerd van Manna tussen 16.00 en 20.00 uur

Hulp in restaurant van De Wingerd van Manna tussen 16.00 en 20.00 uur

Structureel werk · 2–4 uur/week
Boulevard 1945 505-20, 7511 AD Enschede, Netherlands
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.7 plaatsen over.
Activiteit Delen
Manna
#48509
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Hulp-in-restaurant-van-De-Wingerd-van-Manna-tussen-1600-en-2000-uur/48509 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door jouw hulp rondom de broodmaaltijd wordt het een gezellig moment

Uitgebreide omschrijving

Na de middagactiviteit help je mee de broodmaaltijd voor te bereiden; de tafel te dekken en het gezellig te maken. Bewoners die dat nodig hebben, help je en je maakt een praatje tijden het eten. Door jouw aanwezigheid wordt het gezelliger.

Na de maaltijd help je de medewerker met afruimen, je brengt alles naar de vaatwasser en zorgt dat het schoon in de kast komt.

Daarna is er tijd voor een praatje of een spelletje.

Tussen 19 en 20 uur doe je de avondkoffieronde langs de appartementen. Dit is voor bewoners die niet beneden kunnen komen voor koffie of thee.


Natuurlijk wordt jou alles uitgelegd en kun je je vragen kwijt bij een naaste collega. Samen zorgen jullie voor een mooi einde van de dag!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.7 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.